Cenovnike štampamo u različitim formatima (A3, A4, A5, A6 ili po Vašoj želji) na različiitm vrstama papira, pa ih plastificiramo i presavijamo prema Vašoj želji i potrebi.Štampaju se na visokokvalitetnoj mašini za digitalnu štampu.Mogu biti jednolisni (najčešće plastificirani), a mogu se i povezati  žičanom spiralom.

Korice za jelovnik, zbog svoje izrade spadaju u jednu od najpopularnijih varijanti izrade jelovnika. Izrađuju se od knjigovezačkog platna (skaj, eko koža),  ivice su zaštićene metalnim uglovima a unutrašnja strana sadrži prozirne PVC korice za umetanje listova.PVC folije će zaštititi listove od habanja, prljanja i cepanja, a iste možete vrlo lako zameniti ukoliko imate nešto novo u ponudi ili ste jednostavno promenili cenu jednog ili više artikala na toj stranici. Početna veća cena je opravdana dužim trajanjem jelovnika, te mogućnošću izmene listova po želji.

Posebno bi izdvojili i tipske menije gde se korice prave prema zahtevu kupca  koje se nakon plastificiraju i kaširaju na tvrdu lepenku a unutrašnjost može sadržati providne PVC folije ili odštampane stranice na nekom od specijalnih papira.