Ako želite reklamni sjaj koji će Vas izdvojiti od ostalih, mi Vam nudimo širok izbor svetlećih reklama. Svetleće display kutije čiji je okvir od eloksiranog aluminijskog profila, za ravnomerno osvetljavanje površine kutije koriste se fluo i neonske cevi. Lice reklame je izrađeno od pleksiglasa na koji se aplicira odštampana translucentna folija. Svetleće reklame izrađuju se u standardnim dimenzijama, kao i u specijalnim dimenzijama prema zahtevu klijenta.

Mogu biti jednostrane (tada se vješaju direktno na zid sa zadnje strane) ili obostrane (vešaju se pomoću nosača – npr. bočno).

Izrada
Rezanjem visokokvalitetnih aluminijskih eloksiranih profila na željenu dimenziju i njihovim spajanjem dobijamo okvir na koji se sa spoljne strane montira reklamni displej. Na tako izvedenu celinu se montiraju nosači reklame, kao spojni elementi između nje i površine na koju se reklama postavlja. Reklamni displej je izrađen od klirita, pleksiglasa ili leksana. Unutar reklame se ugrađuje rasveta najpoznatijih svetskih proizvođača. Reklame ne zahtevaju čeličnu podkonstrukciju, što montažu i demontažu čini vrlo jednostavnom.

Aplikacija
Aplikacija je izvedena digitalnom štampom u  punom koloru na translucentnoj PVC foliji. Ova polimerna folija, debljine 80 mikrometara, svojom osobinom propuštanja svetla kad je osvetljena sa zadnje strane, i neprozirnosti kad nije, idealna je za apliciranje sadržaja na svetleće reklame, izrađene bilo od stakla, pleksiglasa, plastike, ili akrila… Njena postojanost boja te izdržljivost na toplinu neonki su garancija kvaliteta apliciranog sadržaja.

Svetleći panoi se izrađuju u željenim oblicima i veličinama, a dimenzije reklama nisu ograničene. Pored kvaliteta, naše reklame imaju dug vek trajanja, minimalni su potrošači električne energije.

Želite li nešto novo? Edge Lity Acrylic je tip reklame koju će primetiti svi.

Idealna je za sajmove, konferencije, višednevne prezentacije, ukratko, za sve one situacije za koje vam je važno da vas primete i zapamte!

Sama izvedba reklame je takva da se u display od prozirnog pleksiglasa ugravira željeni logotip ili tekst. Fluo rasveta koja osvjetljava display kroz pleksiglas smeštena je u njegovom stalku tako da gravura svetli dok je ostatak pleksiglasa neosvetljen.

Mogu se koristiti i razni drugi materijali u zavisnosti od ideje i dizajna. Na Vama je da nas pozovete, a mi ćemo Vam omogućiti da vaš poslovni prostor postane uočljiv i da kada ga jednom uoče ne zaborave lako. Iskoristite prednost ovih modernih outdoor medija za uočljive oglase koji nikad ne spavaju.