Lasersko graviranje je revolucionisalo izradu pečata i učinilo je ekstremno lakom. Laserskom izradom pečata u prilici ste da dobijete automatski pečat urađen za 10 minuta!

Koristeći se najnovijim tehnologijama oblikovanja i graviranja, naše pečate izrađujemo od čiste gume koristeći se EPILOG 30-watnim uređajem za lasersko graviranje. Laserskim graviranjem na gumi dobija se dugotrajniji i kvalitetniji otisak nego kod silikonskih pečata. Time se osigurava najoštriji otisak bez obzira na izgled i veličinu slova. Tako dobijenu gumicu ugrađujemo u kućišta automatskih pečata.

U ponudi imamo automate za pečate poznate svetske marke iz Austrije COLOP kao i rezervne jastučiće i propratni materijal. Pečate nudimo u raznim dimenzijama i oblicima, za razne namene, džepne pečate koji su vrlo praktični za svakodnevnu upotrebu, kao i automatske hemijske olovke sa pečatom.

Lasersko graviranje jedini put do kvalitetnog pečata

Vaš pečat možete oblikovati sami ili nama prepustiti taj zadatak. Model kučišta za vaš štambilj zavisi prvenstveno o količini sadržaja na njemu – hoće li to biti samo naziv uz osnovne podatke ili kombinacija logotipa s odgovarajućim tekstom, predmet je želje i potrebe korisnika. Naša je uloga da savetujemo, predložimo, poboljšamo – jednom rečju – omogućimo da vaše poslovanje našim pečatom dobije skladnu celinu.