Najfinija umetnost zaslužuje da bude na platnu. Postoji razlog zašto je ova tkanina izabrani medij za umetnike širom sveta: jer platno, dodaje sopstveni element umetničke lepote delu koje se na njemu nalazi. Platno pozajmljuje bogatstvo  i teksturu za fotografiju ili print kao nijedna druga površina.

Prednosti štampanja fotografija na platnu

Fotografije na platnu traju više od 50 godina što je mnogo više od tradicionalnih fotografija.

Kada odštampate svoje omiljene fotografije na platnu, to je dobar način da se fotografiji doda ugođaj prirodnog a to je ono što nedostaje tradicionalnim  sjajnim fotografijama.

Platna vam mogu ponuditi veliku fleksibilnost po pitanju veličine. Možemo napraviti print bilo koje veličine (kvadrat, pravougaonik, panoramu triptih)

Kada okačite platno na zid nema dosadnih refleksija od stakla kao kod tradicionalno uramljenih fotografija Platna su daleko lakša od fotografija uramljenih u staklo.

Lakša su i za transport kada se selite.

Ako želite da poklonite unitakatan i ekskluzivan poklon onda su fotografije na platnu odlična ideja. Ovo će vaš poklon učiniti jedinstvenim i izuzetnim.

Pristupačno

Iako cena zavisi od veličine lako je videti koliko su pristupačni  i da ih možete priuštiti za svoje omiljene uspomene. Već za 1000 dinara možete dobiti vaše platno što je daleko jeftinije od klasične fotografije uramljene u neki prosečan ram.

dimenzija platna               cena

30 x 40 cm           1050

30 x 60 cm           1400

50 x 70 cm           2200

70 x 90 cm           3200

100 x 150 cm       6600

Moguća je  dostava odštampanih fotografija na platnu autobusom u okolne gradove (Kos. Mitrovica, Leposavić, Lešak, Novi Pazar). U ostale gradove isporuku vršimo brzom poštom.

Ono na šta smo mi u Grafitu posebno ponosni jeste naša web prodavnica koja se nalazi na adresi www.artprint.rs u kojoj možete naći veliki izbor gotovih motiva i reprodukcija  kao i naručiti da se odštampaju vaše fotografije i ideje na platnu.