Jedna firma mnogo rešenja

Tekstilna štampa

Printove na tekstilu radimo na više načina, zavisno od veličine serije i zahtjeva klijenta za kvalitetom:
– poliflock i poliflex – koji koristimo u slučaju niskotiražne štampe, i kod zahtjeva za visokom kvalitetom i dugotrajnošću aplikacije;
– direktna štampa na tekstil vodenim ili uljanim tekstilnim bojama – ovu tehniku koristimo u slučaju visokotiražne štampe, do četiri boje. Kvalitetna i dugotrajna štampa;
– štampa sito-preslikačima – u slučaju visokotiražne štampe u jednoj ili više boja;
– štampa puni kolor preslikačima – kod zahtjeva klijenta za foto-printom na tekstil. Radimo ga na svijetle i na tamne materijale.

 

Termoštampa 
Idealna metoda za manje tiraže, rezultati koji se mogu postići na ovaj način su visoka kvaliteta i velika trajnost u kombijanciji sa prihvatljivom cijenom u usporedbi sa sitoštampom.Termoštampa se radi pomoću termo folija Flock i Flex i termoprese. Prvo se na specijaliziranom rezaču izreže termofolija odgovarajućeg oblika i boje, a potom se pomoću termopreše nanosi na dres, majicu, radno odijelo, kapu, ili bilo koju drugu tkaninu koja je u stanju bez deformacija podnijeti 160°C temperature koju je potrebno ostvariti da bi se termofolija na odgovarajući način prihvatila za podlogu.
Aplicirana na tekstil termofolija izgleda sjajno, dugo traje i ne puca tijekom višestrukog pranja i peglanja.

Termo tisak radimo sa videoflex i flockfolijama koje se odlikuju odličnom pokrivnošću i postojanošću. Boje ne gube intenzitet ni nakon velikog broja pranja. Za reklamni tisak na vašu odjeću možete izabrati iz velike palete boja, a za razliku od ostalih načina apliciranja na tekstil, ove folije odlikuju se oštrim rubovima gotove grafike.

Termo tisak je prokladan za male i srednje serije – već od jednog komada, pa na više.

Prikladno za sve vrste i boje podloge – majice za partije, majice za poklon, radna odijela, kute, kape, kišobrane i razne druge odjevne predmete i reklamne artikle.

 

Transfer preslikači za tekstil

Kolor preslikači mogu se aplicirati na sve bijele podloge. Full color slika na majici, već od jednog komada. Ovi preslikači odlikuju se velikom postojanosti prilikom pranja.

Kolor solventni preslikači su preslikači za tamne podloge. Solventni preslikači sadrže bijelu pozadinu, pa su jako dobro vidljivi na bilo kojoj tamnijoj boji podloge. Mogućnost tiska već od 1. komada. Neograničen broj boja tiska, kao i motiva – idealano za isprint kolor fotografije iz vašeg albuma na majici, kao i sportske grbove na dresovima.

Izrada preslikača i zapeglavanje na majicu – gotovo za 6 ili 24 sata!

Sublimacija

– tisak na umjetni tekstil – dresovi, zastave –

Tisak se izvodi postupkom ispisa sublimacijske boje na transfer papir, te kasnije pomoću transfer preše pod visokom temperaturom prenesemo na materijal. Boja pod visokom temperaturom prelazi u plinovito stanje te ulazi u strukturu materijala i boja nije opipljiva kao kod sitotiska. Ovo je idealna tehnika za oslikavanje zastava, bannera, šalova, presvlačenje namještaja, jastuka, dresova…)

Tiskamo na slijedeće proizvode:

  • – Sportski dresove,
  • – Majice za tvrtke i događanja
  • – Majice za maturante
  • – Haljine i odjeću za prezentacije i partije
  • – Kupaće kostime
  • – Kišobrane
  • – Torbe i fascikle

Važno: Ovom tehnikom NEMOŽE se tiskati na pamuk i ostale prirodne materijale.